Prijavi se

O nama

EduLab by BitLab je edukativni centar koji je prvenstveno usmijeren na edukacije iz IT oblasti: Pored IT obuka organizujemo edukacije i iz oblasti kao što su jezici (njenački, engleski i dr.), matematika, marketing, upravljanje projektima i sl. Cilj nam je da kroz edukacije u eduLabu polaznicima obuka ponudimo znanja i vještine koja su potrebna na danšnjem tržištu rada, a koja se nedovoljno stiču u toku formalnog obrazovanja.

Zašto EduLab by BitLab?

Naš
program

Nastojimo da pružimo optimalan broj časova, kako bi se uspješno savladala data oblast. Takođe nastojimo da se obuka provodi intenzivno kako bi našim potencijalnim polaznicima omogućimo da što brže dođu do zaposlenjaa.

Stručni
predavači

Kako bi naša usluga bila na najvišem nivou i kako bi ostvarili naš primarni cilj (stvaranje stručnih i kvalikovanih radnika) obezbijedili smo stručne predavače, koji pored visokog znanja iz ove oblasti, posjeduju i bogato radno iskustvo.

Praksa
i karijera

Svjesni činjenice da se za zaposlenje često traži iskustvo, nastojimo da najboljim polaznicima obezbijedimo obavljanje prakse u BitLabu i partnerskim firmama, uz otvorenu mogućnost zaposlenja nakon prakse.

Zavirite u
eduLab centar

Hosting Web Mobilne apl. 3D vizualizacije WEB shop Ordera