prijavi se

PITANJA

Često postavljana pitanja

Kurseve je moguće pratiti onLine kao i iz prostorija BitLab-a, na adresi Jevrejska 37 (Stari zanatski centar), sprat III, 78 000 Banja Luka

Zahvaljujući sve bržem razvoju novih tehnologija, u posljednjih 20 godina zanimanje programera postalo je jedno od najtraženijih i najplaćenijih na svijetu, i to ne samo u IT kompanijama. Programeri su postali neophodni u svim granama biznisa jer je moderno poslovanje u najvećoj meri zasnovano na upotrebi računara, softvera i inovativnih tehnoloških rješenja. .

Naravno, trudimo se da je naša ponuda u skladu sa potrebama tržišta rada, čim uvidimo da je određena oblast nedovoljno pokrivena, spremni smo da ta oblast bude dio naših kurseva. Bićemo vam zahvalni da date svoj predlog za kurs tako što ćete popuniti sledeći obrazac.

Trudimo se da jedna grupa broji najviše 10-ak polaznika, kako bi se svakom mogli dovoljno posvetiti, jer nam je prioritet kvalitet naših edukacija.

Obično se održavaju u večernjim terminima, jer većina naših polaznika ima obaveze u prvom dijelu dana, s tim da je dodatna pogodnost kod nas što su naši predvači veoma fleksibilni, odnosno na zahtijev polaznika spremni su održavati časove kad god većini odgovara..

Potrebno je prije svega poznavanje rada na računaru. Za pojedine kurseve je potrebno predznanje, za neke I ne, zato pratite informacije o kursevima, biće naznačeno.

Nije neophodno, ali bilo bi poželjno..

Veoma je bitno da pratite objave o novim kursevima, jer obično dajemo popuste na rane prijave. Postoji mogućnost I plaćanja na rate, prva rata se uplaćuje poslije prvog časa, a ostatak u dvije rate.

Nakon kursa, pored znanja koje vam omogućuje da budete konkurenti na tržištu rada, za najbolje polaznike spremni smo pružiti praksu na par mjeseci, kao i stalno zaposlenje.

Možete se prijaviti na broj telefona: 00387 66 516 174 ili na edu@bitlab.rs, kao i putem naših stranica na društvenim mrežama.

Hosting Web Mobilne apl. 3D vizualizacije Organizacija događaja e-Prodavnica Edukacija