Novosti


                                  

10 razloga za učenje njemačkog jezika

Kakve god planove imali za budućnost, poznavanjem nemačkog jezika otvorićete sebi neograničene mogućnosti. Učiti nemački znači steći veštine kojima možete poboljšati profesionalni i privatni kvalitet života

3.9.19.

                                  

Novi iPhone stiže 10 septembra

Kompanija Epl je danas najavila prezentaciju novih iPhone telefona 10 septembra.

30.8.19.

                                  

Gugl povlači proizvodnju uređaja iz Kine

Trgovinski rat između SAD i Kine počeo je da ozbiljno utiče na tehnološke kompanije. Prvo je Gugl zabranio Huaweiju da koristi Android OS, onda su zabranili da Kineske kompanije koriste čipove iz SAD, međutim - sada i Gugl mora da popusti.

29.8.19.

                                  

Tesla gradi najveću svetsku fabriku baterija - u Kini

Tesla je lider na polju električnih automobila, ali i baterija koje se koriste u automobilima, industriji i domaćinstvima. Tesla takođe proizvodi sisteme solarnih panela koji pune baterije, pa jedno domaćinstvo može biti van mreže i po nedelju dana (off-the-grid).

29.8.19.

                                  

Mobilne aplikacije su pune virusa

Najpopularnija aplikacija za kreiranje PDF fajlova na Android uređajima CamSacnner sadrži viruse! I to ne bilo kakve viruse - istraživači su saznali da se prilikom instalacije CamSacnnera instalira i malver poznat kao Necron.

29.8.19.

                                  

Tramp preti Tvitteru

Američki predsednik Donald Tramp je jedna od najpopularnijih ličnosti na Tviteru, a svakako najpopularniji od svih svetskih lidera. Njega prati na desetine miliona korisnika, a svaki njegov tvit bude retvitovan hiljadama puta, a često i tema novinskih članaka i vesti.

25.8.19.

Aktuelni kursevi

Hosting Web Mobilne apl. 3D vizualizacije Organizacija događaja e-Prodavnica Ordera