пријави се

ПИТАЊА

Често постављана питања

Курсеве је могуће пратити onLine као и из просторија БитЛаб-а, на адреси Јеврејска 37 (Стари занатски центар), спрат III, 78 000 Бања Лука

Захваљујући све бржем развоју нових технологија, у посљедњих 20 година занимање програмера постало је једно од најтраженијих и најплаћенијих на свијету, и то не само у ИТ компанијама. Програмери су постали неопходни у свим гранама бизниса јер је модерно пословање у највећој мери засновано на употреби рачунара, софтвера и иновативних технолошких рјешења. .

Наравно, трудимо се да је наша понуда у складу са потребама тржишта рада, чим увидимо да је одређена област недовољно покривена, спремни смо да та област буде дио наших курсева. Бићемо вам захвални да дате свој предлог за курс тако што ћете попунити следећи образац.

Трудимо се да једна група броји највише 10-ак полазника, како би се сваком могли довољно посветити, јер нам је приоритет квалитет наших едукација.

Обично се одржавају у вечерњим терминима, јер већина наших полазника има обавезе у првом дијелу дана, с тим да је додатна погодност код нас што су наши предвачи веома флексибилни, односно на захтијев полазника спремни су одржавати часове кад год већини одговара..

Потребно је прије свега познавање рада на рачунару. За поједине курсеве је потребно предзнање, за неке И не, зато пратите информације о курсевима, биће назначено.

Није неопходно, али било би пожељно..

Веома је битно да пратите објаве о новим курсевима, јер обично дајемо попусте на ране пријаве. Постоји могућност И плаћања на рате, прва рата се уплаћује послије првог часа, а остатак у двије рате.

Након курса, поред знања које вам омогућује да будете конкуренти на тржишту рада, за најбоље полазнике спремни смо пружити праксу на пар мјесеци, као и стално запослење.

Можете се пријавити на број телефона: 00387 66 516 174 или на edu@bitlab.rs, као и путем наших страница на друштвеним мрежама.

Хостинг Web Мобилне апл. 3D визуализације Организација догађаја е-Продавница Едукација