Пријави се

О нама

EduLab by BitLab је едукативни центар који је првенствено усмијерен на едукације из ИТ области: Поред ИТ обука организујемо едукације и из области као што су језици (њеначки, енглески и др.), математика, маркетинг, управљање пројектима и сл. Циљ нам је да кроз едукације у едуЛабу полазницима обука понудимо знања и вјештине која су потребна на даншњем тржишту рада, а која се недовољно стичу у току формалног образовања.

Зашто EduLab by BitLab?

Наш
програм

Настојимо да пружимо оптималан број часова, како би се успјешно савладала дата област. Такође настојимо да се обука проводи интензивно како би нашим потенцијалним полазницима омогућимо да што брже дођу до запослењаа.

Стручни
предавачи

Како би наша услуга била на највишем нивоу и како би остварили наш примарни циљ (стварање стручних и кваликованих радника) обезбиједили смо стручне предаваче, који поред високог знања из ове области, посједују и богато радно искуство.

Пракса
и каријера

Свјесни чињенице да се за запослење често тражи искуство, настојимо да најбољим полазницима обезбиједимо обављање праксе у БитЛабу и партнерским фирмама, уз отворену могућност запослењa након праксе.

Завирите у
едуЛаб центар

Хостинг Web Мобилне апл. 3D визуализације WEB shop Ордера