Пријави се

Редовне
обуке

Први корак ка
сигурној каријери

Предвиђа се да ће многи послови нестати већ у наредних 10 или 20 година. Статистика говори да је твој највероватније међу њима. Чак и да није, послови везани за развој и програмирање нових технологија знатно су боље плаћени него велики број постојећих послова, да не помињемо да често могу да се раде и од куће.

Чини се да прелазак из „старих“ у нове није једноставан – и то је тачно. Потребно је много воље, труда и времена да би се савладало знање потребно за рад у ИТ сектору. Чак ни ми немамо чаробни штапић који би те претворио у стручњака у једном потезу.

Оно што имамо су огромна база знања, наставни програм базиран на конкретним пројектима који се раде за клијенте широм света, предавачи са вишегодишњим искуством рада за такве клијенте, као и окриље највеће ИТ компаније у региону – БитЛаб.

Свесни смо да многи од наших потенцијалних полазника већ негде ради и да им није лако да уклопе дошколовање у постојеће обавезе. Зато се наше обуке одржавају у поподневним часовима.

Наш програм

Наше обуке су интензивне – оно што се код нас учи за четири месеца, негде другде би трајало више од шест. Два су разлога за ово – први је да и ти желиш што пре да дођеш до употребљивог знања, а други да се ствари у ИТ сектору стално унапређују и мењају, па је наш приступ одличан увод и у то.

Пракса и каријера

Сваке године бирамо неколицину најбољих полазника за праксу у компанији БитЛаб. Неки од њих су наставили своју каријеру у БитЛаб-у, док су други успешно пронашли посао у другим ИТ компанијама. Пред крај обуке држимо радионице и припреме полазника за пословне интервјуе. Уз то настојимо да те научимо и како да направиш добар CV за ИТ сектор, за који добијаш образац.

Добри услови

Очекује се од школе која има сарадњу са ИТ компанијама да пружа добре услове. То дефинитивно испуњавамо – од локације у центру Бања Луке, преко стручних предавача који су спремни и ван наставе да одговоре на сва питања, па све до снимљених предавања и доступних материјала на нашој платформи, све то је на дохват руке уписом код нас.

Сертификација

Уколико си само одслушао курс без полагања испита, не брини, добијаш сертификат о похађању наставе. Сви који заокруже обуку успешним полагањем завршног испита, добијају сертификат БитЛаб центра о стеченом знању.

Све говори да смо добар избор.

Која обука је права за тебе?
То је твоја одлука.

Прочитај испод о свакој и
одабери ону где видиш себе.

Обуке

WebMaster

Не буди само корисник, буди део екипе која ствара садржај на вебу. Постани Fronend девелопер, научите HTML, CSS, JS, Angular.

Сазнај више

WordPress

Чак и ако немате техничка знања, за кратко вријеме научите да направите модеран, динамични веб сајт.

Сазнај више

Графички дизајн

Креативни сте, имате око за детаље и естетику? Графички дизајн је прави избор.

Сазнај више

PHP

PHP је свеприсутан и незаобилазан у свету програмирања. Буди и ти.

Сазнај више

JAVA Development

JAVA је најпопуларнији програмски језик. Девет милиона програмера не греше.

Сазнај више

Њемачки

Убрзани курсеви њемачког од А1 - Б2

Сазнај више

.NET Development

Ако желиш дугорочну будућност у ИТ сектору, .NET је прави избор за тебе.

Ускоро детаљније

WFC

Изградња и модификација windows и web сервиса кроз Windows Communication Foundation технологију.

Ускоро детаљније
Наша мисија је да те припремимо за рад у ИТ сектору на најбољи начин и да ти пружимо сву могућу подршку на том путу. Стојимо на располагању скоро увек. Ако не путем телефона, онда путем chat-а или mail-а.
Хостинг Web Мобилне апл. 3D визуализације Организација догађаја е-Продавница Едукација