Italiano - Konverzacijski kurs italijanskog jezika

Italijanski jezik važi za najromantičniji jezik na svijetu koji prosto mami svojom melodičnošću na učenje mnogobrojne znatiželjne početnike ali I poznavaoce italijanske kulture na usavršavanje komunikacionih vještina.Turistička atrakcija Italije I očaravajuća italijanska kuhinja daju nam još jedan razlog više zašto da učimo italijanski jezik. Na svjetskoj rang listi učenja stranih jezika, italijanski se nalazi na petom mjestu ( poslije engleskog, španskog, francuskog i njemačkog). Velika popularnost jezika čini italijanski jezik veoma važnim i traženim na tržištu rada ali I budi veliku studentsku zainteresovanost jer prestižni italijanski univeriziteti nude veoma kvalitetne obrazovne programe.
Sa približno 40 miliona turista na godišnjem nivou, Italija predstavlja četvrtu,po redu najposjećeniju zemlju na svijetu.
Prva pica je napravljena u Napulju oko 1860. godine, a sama riječ pica (pizza), jedna je od rijetkih koje se razumiju u cijelom svijetu.
Italijanska trobojka nastala je po uzoru na trobojku Francuske.Tri boje Italijanske zastave predstavljaju nadu, vjeru i milosrđe.
Kurs je namjenjen početnicima i svima onima koji žele da usavrše svoje znanje o Italijanskoj kulturi i o italijanskom jeziku.

ČEKAMO TE!

POČETAK KURSA: 20.06.2019.
Trajanje kursa: 8 sedmica (2 mjeseca)
Broj časova: 4 časa sedmično (Ukupno: 30 časova)

CIJENA: 90 KM

Mogućnost plaćanja na rate u toku trajanja kursa!

map_pin_icon   Jevrejska 37, Banja Luka
email_icon  edu@bitlab.rs
skype_icon  bitlab.llc
twitter_icon facebook_icon linkedIn_icon

© BitLab. Sva prava zadržana

Hosting Web Mobilne apl. 3D vizualizacije Organizacija događaja e-Prodavnica Edukacija